Esteu aquí

Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Premis ADR Justícia 2019

S’ha publicat al DOGC de dilluns 1 de juliol, la convocatòria dels Premis ADR Justícia 2019 a les millors experiències i treballs de camp impulsades per institucions i organismes públics o privats en l’àmbit de la mediació i d’altres formes de resolució de conflictes. Els premis tenen l’objectiu de promoure la difusió i el desenvolupament dels mitjans alternatius de resolució de conflictes.

Des d’aquest enllaç podeu consultar les bases reguladores.

Fins al 22 de juliol, els candidats poden presentar-se a la convocatòria de les categories A i B dels Premis ADR Justícia 2019.

Data i hora:
22/07/2019
09:00
“Monogràfics d’estiu” per conèixer la rica diversitat religiosa de Barcelona

L’Oficina d’Afers Religiosos ha organitzat quatre monogràfics sobre quatre tradicions religioses presents a la ciutat. Els “Monogràfics d’estiu” tenen la voluntat d’acostar algunes de les tradicions religioses de Barcelona a la ciutadania. Cadascun dels monogràfics consta consta de tres hores on s’explicarà una confessió (sessió divulgativa) i es visitarà un centre de culte de la ciutat.

Monogràfic de Judaisme

Monogràfic Cristianisme Ortodox

Monogràfic Budisme

Monogràfic Cristianisme Evangèlic

Es requereix inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat (cada monogràfic és individual, us podeu inscriure als que vulgueu). Podeu consultar tota la informació i el procés d’inscripció en cadascun dels fulletons dels monogràfics.

Data i hora:
23/07/2019
I premi a l'excel·lència en diagnòstic i informe social

Aquest Premi persegueix com a meta contribuir a la millora de la qualitat, el rigor, l'eficàcia i l'elegància del diagnòstic social i l'informe social. Podran participar en el concurs persones majors de 18 anys, diplomades, graduades o llicenciades en Treball Social, residents a Espanya o Llatinoamèrica i que comptin amb experiència en la intervenció directa amb casos.

Data i hora:
30/09/2019
11è Premi Consell Municipal d'Immigració de Barcelona

El Consell Municipal d'Immigració us convida a participar en aquest premi adreçat a reconèixer públicament la feina realitzada a la ciutat en l'àmbit de la immigració.

Data i hora:
15/10/2019
Participa en el primer camp d'innovació sobre immigració

Els propers dies 23 i 24 d’octubre l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), en col·laboració amb la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania (SIMC), organitza un camp d’innovació al voltant de  la construcció del sentit de pertinença dels joves fills de famílies immigrades en el que hi esteu convidats a participar.

Si teniu interès a assistir-hi, heu d'emplenar aquest qüestionari com a màxim fins al 5 de juliol. Entre les persones que manifestin interès en seleccionaran 48, que és el nombre màxim de participants, i s'obrirà una llista d’espera. Us donaran una resposta abans del 15 de setembre.

Data i hora:
23/10/2019
VII Congrés Dependència i Qualitat de Vida

El Comitè de la Fundació Edat & Vida, volen donar-vos la benvinguda al VII Congrés Internacional de Dependència i Qualitat de Vida, que tindrà lloc a Barcelona ​​els dies 29 i 30 d'Octubre del el 2019. 

Com a col·legiades podreu gaudir d'un 12% de descompte; només ens heu d'escriure a catalunya@tscat.cat i us enviarem el codi per fer la inscripció.

Data i hora:
29/10/2019
Lloc:
Auditori Axa
Premis Avedis Danabedian 2020

La fundació Avedis Danabedian us convida a participar en aquests premis basats en el reconeixement públic a la tasca de les entitats sanitàries i sociosanitàries que treballen dia a dia per millorar la qualitat assistencial.

Els premis estàn destinats a diferents modalitats, i les podeu consultar a través de l'enllaç.

Data i hora:
31/10/2019