Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Títol expert universitari en psicologia perinatal i salut materno-infantil

Blanquerna - UNIVERSITAT RAMON LLULL

El curs s'adreça a professionals que atenen el període perinatal, ja sigui dins l'àmbit sanitari, educatiu, social o comunitari.

S’hi poden admetre estudiants sense titulació oficial universitària, després de la realització d'una entrevista amb coordinació. En aquest cas s’expedirà un Certificat d'extensió universitària. En col·laboració amb Bruc Salut.

Crèdits: 15 ECTS

Duració: 1 any i mig

Període de classes: gener 2022 - juny 2023

Horari: tercer divendres de cada mes (16.30h a 20.30h) i tercer dissabte de cada mes (9.30h a 13.30h) (sessions virtuals sincròniques)

Data d'inici: gener 2022

Idioma: castellà

Més informació del programa 

Data i hora:
21/01/2022
9:30
Lloc:
Curs en línia
XI Jornada de Mediació Penal Juvenil. Víctima substitutòria: un agent de resiliència dins la justícia restaurativa

La comunitat de pràctica de mediació penal juvenil (CoP MPJ) presentarà enguany el llibre Víctima substitutòria: un agent de resiliència, resultat de la reflexió coral de les mediadores i mediadors del Servei de Mediació i Assessorament Tècnic (SMAT).

Amb aquesta jornada s’aprofundirà en els vincles que uneixen tres conceptes claus: víctima substitutòria, justícia restaurativa i resiliència. Amb aquest objectiu es contarà amb la participació de destacades personalitats en aquests àmbits, alhora que es compartirà els aspectes més rellevants del seu treball.

En anteriors edicions es va aprofundir en les diferents pràctiques de justícia restaurativa, concretament, en formes d’intervenció amb víctimes substitutòries (VS), entenent per aquestes, aquelles que sense haver estat directament implicades en el conflicte que motiva la intervenció de la justícia, s’impliquen en un procés reparador, esdevenint agents de resiliència.

El programa detallat es publicarà al febrer.

Us podeu inscriure fent clic aquí.

Data i hora:
24/03/2022
9:30
Lloc:
Online
Dixit
Diputació de Barcelona
La Intercol·legial