Esteu aquí

Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

I premi a l'excel·lència en diagnòstic i informe social

Aquest Premi persegueix com a meta contribuir a la millora de la qualitat, el rigor, l'eficàcia i l'elegància del diagnòstic social i l'informe social. Podran participar en el concurs persones majors de 18 anys, diplomades, graduades o llicenciades en Treball Social, residents a Espanya o Llatinoamèrica i que comptin amb experiència en la intervenció directa amb casos.

Data i hora:
30/09/2019
Exposició "Refugiades de lluny i de prop"

A partir del  9 de setembre tindrà lloc a Torre Jussana l’exposició Barcelona-Elna. Alep-Mafraq. Refugiades de Lluny i de Prop, que es podrà veure fins al 11 d’octubre.

La mostra és una iniciativa de l’Associació Catalana per la Pau i pretén establir un diàleg entre dos episodis de cooperació internacional separats per gairebé vuitanta anys i 4.000 quilòmetres.

Històries de fronteres i de supervivència. Però, sobretot, de solidaritat i d’apoderament.

Data i hora:
11/10/2019
Lloc:
Torre Jussana. Av Cardenal Vidal i Barraquer 30
11è Premi Consell Municipal d'Immigració de Barcelona

El Consell Municipal d'Immigració us convida a participar en aquest premi adreçat a reconèixer públicament la feina realitzada a la ciutat en l'àmbit de la immigració.

Data i hora:
15/10/2019
Participa en el primer camp d'innovació sobre immigració

Els propers dies 23 i 24 d’octubre l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), en col·laboració amb la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania (SIMC), organitza un camp d’innovació al voltant de  la construcció del sentit de pertinença dels joves fills de famílies immigrades en el que hi esteu convidats a participar.

Si teniu interès a assistir-hi, heu d'emplenar aquest qüestionari com a màxim fins al 5 de juliol. Entre les persones que manifestin interès en seleccionaran 48, que és el nombre màxim de participants, i s'obrirà una llista d’espera. Us donaran una resposta abans del 15 de setembre.

Data i hora:
23/10/2019
VII Congrés Dependència i Qualitat de Vida

El Comitè de la Fundació Edat & Vida, volen donar-vos la benvinguda al VII Congrés Internacional de Dependència i Qualitat de Vida, que tindrà lloc a Barcelona ​​els dies 29 i 30 d'Octubre del el 2019. 

Com a col·legiades podreu gaudir d'un 12% de descompte; només ens heu d'escriure a catalunya@tscat.cat i us enviarem el codi per fer la inscripció.

Data i hora:
29/10/2019
Lloc:
Auditori Axa
Premis Avedis Danabedian 2020

La fundació Avedis Danabedian us convida a participar en aquests premis basats en el reconeixement públic a la tasca de les entitats sanitàries i sociosanitàries que treballen dia a dia per millorar la qualitat assistencial.

Els premis estàn destinats a diferents modalitats, i les podeu consultar a través de l'enllaç.

Data i hora:
31/10/2019
VI Sessió Tècnica de Compartim el que fem en Treball Social de la Unió

L'associació d'Entitats Sanitàries i Socials obren aquesta convocatòria en la qual tots els professionals de Treball Social que pertanyin a entitats del sector salut i social de Catalunya podran participar amb els seus projectes/experiències. La missió dels projectes en qüestió serà la de mostrar noves maneres de fer a l'hora de donar resposta a les necessitats i demandes de les persones. 

Les propostes s'hauran d'enviar al següent e-mail tot seguint els requisits necessaris: peparomero@uch.cat

La data límit d'enviament serà el pròxim 15 de Setembre de 2019, i de tots els projectes rebuts és seleccionaran 8 que passaran a concurs. 

Data i hora:
20/11/2019
09:00
Lloc:
Sala d'actes de la Unió