Compartir
2045 visitas
17
març
2017

Acte de celebració del Dia Mundial del Treball Social i lliurament de la Medalla d'Or del Col·legi 2017

 


El proper 5 d’abril celebrarem el Dia Mundial del Treball Social i farem entrega de la Medalla d’Or del Col·legi 2017 a les persones col·legiades que hagin resultat guanyadores de les dues categories: Significació del treball social en el moment actual i per la Trajectòria professional, gràcies als vots de les col·legiades i col·legiats.

Serà una celebració molt especial de reconeixement i retrobada de totes nosaltres i dir-vos que ens acompanyaran representants de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona.

També podrem gaudir de la conferència de Cristina De RobertisTrabajo social: entre pasado y presente”. Per finalitzar comptarem amb una actuació musical, a càrrec de Jofre Bardagi i Alexandre Rexach.

Com et dèiem, l’acte tindrà lloc el proper 5 d’abril a les 17.30h (a les 17 h farem obertura de sala i recepció d’assistents) a La Sala de l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (Sant Pere Més Baix, 7).

Tot i que el programa definitiu estarà disponible properament, ja pots reservar la teva agenda i fer la teva inscripció fent clic aquí, o enviant-nos un correu amb les teves dades a l’adreça info@tscat.cat

T’esperem!

Compartir

Agenda TSCAT

Orientació i Borsa de Treball