Compartir
3746 visitas
23
maig
2016

Celebrada la II Trobada del Col·legi i l’Associació de Treballadors Socials d'Andorra

 

andorra, manresa, treballadors socials


El passat dissabte 21 de maig es va celebrar a Manresa la II Trobada del Col·legi  i l’Associació de Treballadors Socials d'Andorra. Una trobada organitzada per la delegació de Manresa-Catalunya Central del Col·legi i l’Associació de Treballadors Socials d’Andorra, arran del conveni signat entre ambdues institucions el 2015.

La jornada va comptar amb la benvinguda de  Núria Carrera, Degana del Col·legi, Gemma Solanas, Vicedegana 5a de la Delegació de Manresa-Catalunya Central i Thaïs Segura, Secretària de l’Associació de Treballadors Socials d’Andorra.

Seguidament, Thaïs Segura, Rosa Areny i Rosa Castellví, Secretària i Vocals de l’Associació de Treballadors Socials d’Andorra, van fer la conferència ‘El recorregut del treball social a Andorra’, on van explicar l’evolució i com estan organitzats els Serveis Socials a Andorra.

A continuació, Arantza Rodríguez, treballadora social, coordinadora de projectes i treball en xarxa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Vocal de la junta del TSCAT, va impartir la conferència ‘Treball social en xarxa: sinèrgies que fan possible’, on va explicar que el treball social en xarxa és transformador perquè possibilita accions que en un escala individual serien inviables.

Per finalitzar Mercè Jubells, secretària de la Junta Territorial del TSCAT Manresa- Catalunya Central, va conduir el col·loqui que va precdir la cloenda.

En definitiva, va ser una jornada d’aliances i impuls mutu entre el Col·legi i l’Associació de Treballadors Socials d’Andorra.

Veure programa complet

Compartir