Compartir
597 visitas
08
febr.
2017

Celebrada la V Edició del Sopar anual del Grup de Treballadors/res de l'Anoia

 


El passat divendres 18 de Novembre es va dur a terme a l’Ateneu Igualadí el cinquè sopar anual de Treballadors/es Socials de la comarca, organitzat pel Grup de Treballadors/es Socials de l'Anoia. Aquest és un dels grups de treball format per professionals vinculats a la Delegació de Manresa-Catalunya Central del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

Ja fa més de cinc anys que el grup treballa per tal de fomentar espais de trobada entre els professionals del món del treball social de la comarca de l’Anoia, promovent tant activitats de caràcter formatiu com activitats de trobada de professionals on poder reflexionar i compartir experiències de la professió.

El membres inicials del grup han anat canviant, prenent-ne el relleu nous professionals, sempre amb l’objectiu d’activar als i les professionals del Treball Social de la zona de Catalunya Central. En una professió com és la del Treball Social, és essencial la coordinació i la coneixença entre els diversos professionals de la comarca, així com conèixer les inquietuds i interessos que se’n van derivant en cada moment.

La darrera activitat d’aquest curs va ser la celebració del sopar del passat 18 de novembre, on es va gaudir d’un espai de trobada entre diversos treballadors socials de la comarca. Pròximament, el Grup de Treball Social organitzarà una nova activitat formativa, de la qual aviat es rebrà informació.

Des del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), s'aposta per fomentar espais plurals de representació col·lectiva. Per això, mitjançant la descentralització i la creació de grups de treball territorials, repartits pel diversos punts de Catalunya, s'aconsegueix vincular a tots i totes els professionals del Treball Social.

El grup sempre esta obert a rebre nous membres, si ets treballador social i vols formar part del grup envia’ns un correu a anoia@tscat.cat

 

Compartir

Agenda TSCAT

Orientació i Borsa de Treball