Compartir
2535 visitas
05
abr.
2018

El nou Servei d’Orientació i Borsa de Treball, s’enlaira amb èxit!

 

servei orientació, borsa de treball


Des d’aquest mes de gener, el Servei d’Orientació i Borsa de Treball, s’ha renovat amb un nou equip professional especialitzat en orientació laboral i RRHH, amb l’objectiu d’oferir un servei més personalitzat i precís en quant a l’assessorament i ajuda en la recerca de feina i/o millora professional a les persones col·legiades. A més, aquest servei també programa tallers i activitats gratuïtes per millorar els recursos personals per ampliar les possibilitats d’aconseguir l’objectiu professional.

Durant aquests primer trimestre, el Servei d’Orientació i Borsa de Treball:

  • Ha rebut un total de 254 ofertes de feina, 70 més que durant el mateix període l’any passat.
  • Ha realitzat 48 entrevistes d’orientació individualitzades.
  • Ha impartit 5 tallers vinculats a la recerca de feina a Barcelona, i a les delegacions territorials de Lleida, Tarragona i Girona, amb una assistènca de 32 persones col·legiades i precol·legiades.

 

Us informem que estem treballant en una plataforma informàtica de borsa de treball per tal que pugueu gestionar millor les vostres candidatures, i per facilitar a les empreses la publicació de les seves ofertes al Col·legi amb l'objectiu d'ampliar les vostres possibilitats d’inserció i/o de millora professional.

Igualment, mitjançant aquest servei s’ha donat resposta a qualsevol tipus de necessitat requerida pel col·lectiu vinculada a la recerca de feina.

Seguim treballant per a tu!

Més informació sobre el Servei d’Orientació i Borsa de Treball

 

Compartir