Compartir
623 visitas
14
jul.
2021

La Delegació de Manresa participa al Plenari del Consell de la Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa

 


El passat  7 de Juliol, Alícia Fernández, Vicedegana de la Delegació de Manresa del Col·legi de Treball Social, va assistir al  Plenari com a membre del Consell Municipal de la Gent Gran veient l’interessant treball que està realitzant l’Ajuntament de Manresa.

 Van exposar el treball que s’està realitzant en el marc del Projecte de Manresa, Ciutat Amiga de la Gent Gran. La mirada transversal inclou en aquest projecte les diferents Regidories del consistori i alhora demana la visió i opinió dels membres del Consell Municipal de la Gent Gran.

En aquesta convocatòria van intervenir els Regidors del  consistori de les àrees d’Urbanisme i Mobilitat, Ciutat Verda, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent treballant conjuntament en el Pla d’acció de Manresa, Ciutat Amiga de la Gent Gran.

La participació del col·lectiu del Consell Municipal de la Gent Gran acaba essent una eina molt interessant ja que la mirada inclusiva i comunitària esdevenen clau en processos de millora per a la ciutat.

Compartir