Compartir
584 visitas
01
febr.
2018

La intervenció psicosocial en Emergències. Rol del treballador social en relació d’ajuda

 


La Delegació de Manresa- Catalunya Central ha programat la  formació  La intervenció psicosocial  en Emergències. Rol del treballador social en relació d’ajuda que es durà a terme el dies  8,15, 22 de febrer i 1 i 8 de març de 2018 al Centre Cívic d’Igualada.

 

Situacions tràgiques com les catàstrofes, desastres, accidents, incendis, atemptats, i/o inundacions són fets traumàtics que provoquen de forma immediata l'existència de necessitats que precisen d'una intervenció psicosocial per poder ser ateses.

El/la Treballador/a Social és un/a professional de l'acció social que té una comprensió àmplia de les estructures i processos socials, com a professionals que intervenim en qualsevol tipus d'emergència, ho fem diàriament en els nostres treballs, intervenim i treballem amb les necessitats de les persones, persones amb dificultats de salut i amb la població més vulnerable. 

Per aquest motiu hem d'estar presents de forma estable i formar part dels equips d'intervenció immediata en les emergències com a professionals bàsics. 

 

Mirar el programa complert

 

Compartir

Agenda TSCAT

Orientació i Borsa de Treball