Compartir
12516 visitas
23
març
2018

Vols presentar-te a unes oposicions?

 

acadèmies, oposicions, casos pràctics


Tens interès en presentar-te a unes oposicions? Aquest any és un bon moment ja que es preveu que es convocaran diferents oposicions per a Treballadores Socials en els àmbits de l’Atenció Primària, de la Salut i de Justícia.

T’informem que el Col·legi realitzarà dos tallers de casos pràctics on s’oferiran eines per enfrontar-se a una situació d’examen en un procés d’oposicions relacionat amb l’àmbit social. Pots consultar aquí la informació del Taller de Casos Pràctics - Maig i del Taller de Casos Pràctics - Setembre, ambdós a Barcelona. Properament publicarem les dates pels tallers que s’impartiran a les delegacions de Girona i Manresa.

Així mateix, i per facilitar que puguis preparar-te les oposicions, hi ha dos centres de formació que a Catalunya prepararen les oposicions per a Treball Social, tant la part comuna com la part específica. Són centres que imparteixen la formació de forma semi-presencial i/o online, i el Col·legi ha decidit arribar a uns acords amb els dos centres, que comporten un descompte en el preu. A continuació tens més informació:


 

 

MASTERD

AULACAT/CEASFOR

Modalitat

A escollir entre dues modalitats: semi-presencial o online.

 

 Modalitat online.

 

Temari

L’alumne rep un material general de temes específics de treball social i legislació bàsica nacional. Un cop publicades les convocatòries específiques es proporciona el material necessari per a cada oposició per mitjà del camp virtual.

L’alumne rep un material general de temes específics de treball social i legislació bàsica nacional. Un cop publicades les convocatòries específiques es proporciona el material necessari  

per a cada oposició per mitjà del camp virtual.

Duració de la formació

A escollir entre 1 i 3 anys.

 

 1 any, ampliable, segons les necessitats de l'alumne.

Metodologia

El temari general es proporciona en format paper i també en format online.

 

L’equip docent el formen dos perfils: el professor especialista a distància i l’entrenador presencial al centre de Barcelona (en el format semipresencials) o a distància (en el format online): 

 • Professor especialista:
  • Classes en directe
  • Tutories telefòniques individuals.
 • Entrenadors:
  • Planificació i seguiment d’estudis.
  • Tutories individuals presencials i/o telefòniques.
  • Treball d’habilitats mitjançant tallers grupals presencials i/o online.

 

La formació inclou l’accés il·limitat a la plataforma educativa on es pot accedir a: vídeoclasses, exercicis, missatgeria de contacte amb l’equip docent i altres recursos didàctics.

També es treballen en les convocatòries més importants simulacres d’examen en la recta final de la preparació.

El temari es proporciona en format pdf a través del campus online, es realitza una avaluació continua, a través de tests individuals per tema, exàmens parcials i exàmens finals.

El tutor determina si l'alumne necessita material complementari per assolir els continguts del tema treballat. L'aula és interactiva i personalitzada.

 

L’equip docent el formen dos perfils: tutor i el preparador (comunicació a través del campus virtual, email o telèfon):

 • El tutor ajuda a l'alumne durant tota la formació, resol dubtes, i fa el seguiment de forma continuada i necessari per a poder superar el curs amb èxit. D'aquesta manera s'aconsegueix que la formació s'adapti de forma personalitzada a les necessitats de cada alumne.
 • El preparador és la persona que està present durant tot el curs. El preparador es responsable de recolzar, assessorar i informar de possibles convocatòries d'oposició que es publiquin durant el curs.

 

La formació inclou l’accés il·limitat a la plataforma educativa (durant el temps de formació) on es pot accedir a: material didàctic, exercicis, missatgeria de contacte amb l’equip docent, i altres recursos didàctics.

També es treballen en les convocatòries més importants simulacres d’examen en la recta final de la preparació.

Preu

En funció de la modalitat escollida i els anys de formació.

 

1.089 Euros

Descompte pels col·legiats

10% de descompte sobre el preu decidit.

MATRÍCULA INDIVIDUAL: 25% de descompte sobre el preu marcat

MATRÍCULA COL·LECTIVA: 45% si s’inscriuen 5 persones alhora.

Pagament fraccionat per alumne: 93€ matricula + 12 quotes de 61€ (o 43€)

Contacte

 

Heu de contactar per obtenir el descompte directament amb la persona interlocutora i de referència: Santi Porcalla representant de Master.D, al mòbil 652950417

Heu de contactar per obtenir el descompte amb Mariona Ferrer, representant d’AulaCAt,  mariona.ferrer@aulacat.cat

Altres avantatges

Diploma de la Universidad Rey Juan Carlos. Formació puntuable per a les oposicions segons siguin les bases de la convocatòria.

Certificat d'aprofitament. Formació puntuable per a les oposicions segons siguin les bases de la convocatòria.

 

Compartir