Compartir
846 visitas
25
oct.
2017

XX Congrés de Metges i Biòlegs en Llengua Catalana

 


 

El passat 20 i 21  d’Octubre va tenir lloc a Manresa el XX Congrés de Metges i Biòlegs en Llengua Catalana on el Col·legi de Treball Social va participar amb la presentació del projecte “El Continum  Assistencial en el Treball Social Sanitari a la Comarca del Bages” a càrrec  de Mercè Miguel, Teresa  Pampalona i Eva Torra on van exposar el circuit de coordinació entre nivells assistencials per donar continuïtat a l’atenció dels pacients que precisin una intervenció social i sanitària contínua i persistent en el temps facilitant transicions entre els nivells assistencials generant una visió real de coordinació, seguretat i confiança als pacients.

El circuit va dirigit a atendre pacients que hagin patit un ICTUS, tinguin úlceres vasculars a EEII i/o hagin estat intervinguts per pròtesi de genoll i/o maluc. Són persones que pateixen malalties cròniques amb seqüeles que els comporta pèrdua d’autonomia i  alta complexitat sanitària que requereixen un enfocament multidisciplinari i transversal.

És un projecte realitzat conjuntament pels 3 nivells assistencials:

  • Hospital d’Aguts:  Fundació Althaia- Hospital Sant Joan Déu.
  • Equips d’Atenció Primària: ABS Manresa 1,2,3 i 4, ABS Cardona, ABS Súria, ABS   Navarcles-Sant Fruitós, ABS Sant Vicenç de Castellet. Fundació Althaia i Institut Català de la Salut.
  • Sociosanitari: Fundació Sociosanitària de Manresa – Hospital Sant Andreu i Fundació Althaia - Centre Hospitalari.

 

Compartir

Agenda TSCAT

Orientació i Borsa de Treball