Congrés de Serveis Socials Bàsics

IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats (2020)

Ja estem escalfant motors per a la celebració d'aquest IV Congrés, que se celebrarà a l'octubre de 2020 i que està impulsat pels Col·legis de Pedagogs (COPEC) -que en aquesta edició liderarà l'organització-, el d'Educadores i Educadors Socials (CEESC), el de Psicologia (COPC) i el de Treball Social (TSCAT).

Una edició més, unirem esforços per dur a terme aquesta gran trobada per a les i els professionals de l'àmbit social que tindrà com a lema central "Dependències al llarg del cicle vital: enfortiment i autonomia".

El passat 13 de novembre, ja es va dur a terme l'acte precongressual per donar el tret de sortida a aquesta nova edició. Consulta la notícia

III Congrés de Serveis Socials Bàsics (2018)

 

Els passats 17 i 18 d’octubre de 2018 es va celebrar el III Congrés de Serveis Socials Bàsics, organitzat pel Col·legi de Treball Social, conjuntament amb els col·legis d’Educadores i Educadors Socials, Pedagogs i Psicologia. Sota el lema “Acompanyament professional, transformació col·lectiva”, més de 750 professionals dels serveis socials es van aplegar a la Farga Congress per reflexionar sobre la situació actual i de futur dels Serveis Socials Bàsics, i sobretot, sobre quin ha de ser el paper dels i les professionals.

Un Congrés amb història

Aquestes trobades van començar l'any 1997 com unes jornades, de les quals es van fer 9 edicions. L'any 2014 es va apostar per modificar el format i transformar les jornades en un Congrés bianual, que permet a les i els professionals de diferents disciplines però vinculades al món social tenir un espai de trobada i de reflexió conjunta per tractar temes d’interès per al dia a dia.

Agenda TSCAT

Orientació i Borsa de Treball