Consultoria professional i jurídica

 

El Col·legi ofereix a les col·legiades i col·legiats un servei de consultoria professional i jurídica que abasta els diferents àmbits del treball social. La consultoria professional i la jurídica són d’accés gratuït.  

 

 

 

Consultoria professional i jurídica
 

 

 

Àmbits de les consultes

Els àmbits d’actuació de la consultoria professional són la dependència, infància, salut mental, atenció primària i especialitzada, hospitals i salut, residències de gent gran, peritatge social, mediació, emergències, etc.

Pel que fa a les consultes jurídiques, aquest servei comprèn una primera consulta relacionada amb l’activitat professional de la treballadora social, en especial aquelles de caire laboral, civil i administratiu i tributari per a donar resposta a qüestions senzilles o de mitjana complexitat, sense que hi hagi intervenció en procediments judicials ni representació en expedients.

 

Com funciona el servei?

  • Per a col·legiades i col·legiats

Si estàs registrada a la nostra pàgina web, clica el botó “Fes la teva consulta” i se t’obrirà el formulari per fer la teva consulta.

Si no estàs registrada, quan cliquis el botó de “Fes la teva consulta” aniràs a la pàgina de registre perquè omplis les teves dades abans d’accedir al formulari.

FES LA TEVA CONSULTA

  • Per a entitats i ciutadania

Per a realitzar les vostres consultes, heu d’enviar un correu electrònic a: consultoria@tscat.cat

 

Consell de Deontologia Professional

El Consell de Deontologia Professional del Col·legi s’encarrega d’assessorar a les col·legiades i col·legiats, així com a la Junta de Govern, en matèria d’ètica i deontologia professional. Tota la col·legiatura, així com la ciutadania que fa o ha fet ús dels Serveis Socials, pot adreçar-se al Consell de Deontologia a través d’aquest formulari.

Més informació sobre el Consell de Deontologia