SuporTS

El Col·legi, juntament amb la Fundació Galatea, tenim en marxa el programa SuporTS. Un programa, específic i pioner europa, que té com a objectiu oferir assistència gratuïta i de qualitat a les col·legiades i col·legiats en exercici de la professió que ho requereixin, a fi de promoure la seva plena recuperació.      
   
Consulta l'Estudi de salut, estils de vida i condicions de treball de les treballadores socials de Catalunya elaborat per la Fundació Galatea i presentat el 9 de maig de 2019
En l’exercici de la nostra tasca diària, les treballadores i treballadors socials ens trobem exposades a pressions que dificulten la nostra feina i que ens generen en molts casos un  patiment psicològic i físic. Estem en un entorn amb un elevat grau d'hostilitat, afectat per qüestions estructurals –de societat i de sistema— que poden aflorar i manifestar-se en situacions complicades de pair o d’entomar per part de les professionals. Davant d’aquesta realitat, el Col·legi de Treball Social de Catalunya té des de fa anys com un dels seus principals eixos d’actuació tenir cura de les i els professionals. És cabdal per a nosaltres posar totes les mesures necessàries per garantir el teu benestar i salut. #cuidarnosXcuidar
Si necessites ajuda contacta amb el programa SuporTS a través del telèfon 93 567 88 56 

Què és el programa SuporTS?

Programa dedicat a l’assistència a col·legiades i col·legiats que pateixen estrès, problemes de salut mental i/o conductes addictives a l’alcohol i/o a d’altres drogues, que s’orienta al tractament i a la recuperació. 

 

Objectius

  • Facilitar de manera gratuïta i totalment confidencial l'accés a una atenció sanitària de qualitat i especialitzada en cas de malalties relacionades amb trastorns psíquics i/o conductes addictives.
  • Garantir la bona praxi professional.

 

A qui s'adreça?

Col·legiades i col·legiats que estiguin en actiu

 

Què ofereix el programa?

  • Informació, assessorament i canalització de les vies d’atenció assistencial.
  • Atenció mèdica i psicològica especialitzada, tant ambulatòria com en règim d’hospitalització.
  • Confidencialitat absoluta.
  • Suport legal i jurídic.
  • Assessorament laboral.

 

Què haig de fer si tinc un problema?

Primer de tot, marcar el número de telèfon: 93 567 88 56. Des de la Unitat d'Acolliment del Programa, se l'atendrà confidencialment i se li oferirà tota la informació necessària. Si és pertinent, es programarà una primera visita per realitzar una valoració inicial del problema. L'assignació d'un renom contribuirà a preservar la seva identitat. Abans de la primera visita, es procedirà a la signatura del document d'acceptació d'entrada al programa, pel qual accepta seguir les indicacions del seu terapeuta i que compromet a SuporTS a procurar-li l'assistència i els serveis necessaris per aconseguir una adequada recuperació.

 

Com contactar

Si tens cap problema o coneixes algú que necessiti ajuda, truca al 93 567 88 56 i et podrem ajudar

Descarrega el díptic de SuporTS